• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
televisieprogramma Weddingplanner

Weddingplanner aflevering 2

In deze aflevering vervolgen Bas en Carina hun inspiratietour voor de bruiloft onder begeleiding van Astrid Blaauw en Kevin Brouwer

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Wat is Weddingplanner?

Weddingplanner is hét televisieprogramma van RTL4 waarin aanstaande bruidsparen onder begeleiding van een professionele wedding planner en ceremoniemeester Kevin Brouwer een inspiratiereis maken; op zoek naar de voor hen perfecte invulling van de aanstaande bruiloft. Seizoen 2 van het programma wordt in de periode september tot oktober 2015 uitgezonden op zondagmiddag rond 16:30 op RTL4 en is daarna terug te kijken via RTL-XL en via onze programma website. Heb je Weddingplanner aflevering 2 (seizoen 2) gemist op televisie? Kijk hem dan hier op je gemak terug.

 

Wat kun je zien in deze aflevering?

In deze aflevering vervolgt bruidspaar Bas en Carina samen met hun professionele weddingplanner Astrid Blaauw hun inspiratiereis voor de bruiloft. Het koppel praat met DJ Patrick Nobbenhuis van SKYFLY over hoe je er voor zorgt dat je op je bruiloft alleen die muziek gaat horen die je wilt horen. Bij Ed Nobel in Spijkenisse worden de laatste handelingen aan de trouwringen gevolgd. Collega weddingplanner Wiesje bezoekt de Limburgse idyllische trouwlocatie De Grote Hegge in Thorn en ondertussen gaan Astrid en het bruidspaar een vaartocht maken met de MS Zuiderzee. Marcel van foto- en videostudio Studio Hoge Heren vertelt over het belang van een betrouwbare fotograaf voor de bruiloft. Klik op onderstaande link om de uitzending af te spelen:

 

Weddingplanner aflevering 2 | seizoen 2

 

Meer weten of ons volgen?

Blijf op de hoogte van onze uitzendingenGa naar onze Facebook pagina voor meer behind the scenes materiaal en leuke informatie voor het samenstellen van jullie ideale bruiloft. Weddingplanner is een productie van SHH Productions, onderdeel van bruidsfotograaf Studio Hoge Heren uit Rotterdam.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl