• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
televisieprogramma weddingplanner

Weddingplanner aflevering 3

In deze aflevering maken we kennis met Judith en Roel die samen met Wiesje Hallewas en Kevin Brouwer invulling gaan zoeken voor hun romantische bruiloft.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Wat is Weddingplanner?

Weddingplanner is hét televisieprogramma van RTL4 waarin aanstaande bruidsparen onder begeleiding van een professionele wedding planner en ceremoniemeester Kevin Brouwer een inspiratiereis maken; op zoek naar de voor hen perfecte invulling van de aanstaande bruiloft. Seizoen 2 van het programma wordt in de periode september tot oktober 2015 uitgezonden op zondagmiddag rond 16:30 op RTL4 en is daarna terug te kijken via RTL-XL en via onze programma website. Heb je Weddingplanner aflevering 3 (seizoen 2) gemist op televisie? Kijk hem dan hier op je gemak terug.

 

Wat kun je zien in deze aflevering?

In deze aflevering maken we kennis met bruidspaar Judith en Roel. Met begeleiding van professionele wedding planner Wiesje Hallewas starten zij hun inspiratietour. Deze tour brengt ze onder meer naar The Harbour Club in Rotterdam alwaar ze in stoere auto’s van Buena Vida Autoverhuur een proefrit mogen gaan maken. Wij Weddings Bruidsmode in Rotterdam gaat Judith op zoek naar haar perfecte trouwjapon. Daar wachten twee spannende verrassingen op haar. Patissier Sharon Philip van Sweet Flour trekt Roel de keuken in voor het bakken van een bruidstaart. Bruidsfotograaf en wedding clip maker Studio Hoge Heren laat zien wat je na de bruiloft kan doen met je trouwjapon en pak en neemt ons mee naar een zwembad voor een Trash the Dress. Kortom een bomvolle uitzending vol met leuke inspiratie voor de bruiloft.  Klik op onderstaande link om de uitzending af te spelen:

 

Weddingplanner aflevering 3 | seizoen 3

 

Meer weten of ons volgen?

Blijf op de hoogte van onze uitzendingenGa naar onze Facebook pagina voor meer behind the scenes materiaal en leuke informatie voor het samenstellen van jullie ideale bruiloft. Weddingplanner is een productie van SHH Productions, onderdeel van bruidsfotograaf Studio Hoge Heren uit Rotterdam.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl