• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
WP2015_thumb_aflev4

Weddingplanner aflevering 4

Judith en Roel vervolgen hun inspiratietour; op zoek naar alleen het allerbeste voor hun bruiloft.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Wat is Weddingplanner?

Weddingplanner is hét televisieprogramma van RTL4 waarin aanstaande bruidsparen onder begeleiding van een professionele wedding planner en ceremoniemeester Kevin Brouwer een inspiratiereis maken; op zoek naar de voor hen perfecte invulling van de aanstaande bruiloft. Seizoen 2 van het programma wordt in de periode september tot oktober 2015 uitgezonden op zondagmiddag rond 16:30 op RTL4 en is daarna terug te kijken via RTL-XL en via onze programma website. Heb je Weddingplanner aflevering 4 (seizoen 2) gemist op televisie? Kijk hem dan hier op je gemak terug.

 

Wat kun je zien in Weddingplanner aflevering 4?

In deze aflevering vervolgen Judith en Roel hun inspiratietour voor de perfecte bruiloft. Met ceremoniemeester Kevin Brouwer gaan ze het resultaat van de trouwringen bekijken bij Ed Nobel in Spijkenisse. Wiesje Hallewas bezoekt orchidee kwekerij LZ Orchidee en laat zich door meesterbindster Miranda van Meesterlijk Geschikt bijpraten over de cascade symbidium als basisbloem voor het bruidsboeket. Een bruiloft organiseren brengt soms wat stress met zich mee; Kevin trakteert het bruidspaar daarom op een bezoek aan privé wellness Pura Suerte. Vervolgens staat een uitgebreid bezoek aan trouwlocatie Landgoed Waterland op het programma alwaar Judith en Roel zich temidden van paarden met koets, oude bolides en mooie bruidsarrangementen even op hun eigen bruiloft wanen. Tot slot een hippe pre-weddingshoot bij fotograaf Studio Hoge Heren alwaar het paar verrast wordt door de komst van Roel’s kinderen. Een leuke, energieke aflevering van Weddingplanner!.  Klik op onderstaande link om de uitzending af te spelen:

 

Weddingplanner 2015 | aflevering 4

 

Meer weten of ons volgen?

Blijf op de hoogte van onze uitzendingenGa naar onze Facebook pagina voor meer behind the scenes materiaal en leuke informatie voor het samenstellen van jullie ideale bruiloft. Weddingplanner is een productie van SHH Productions, onderdeel van bruidsfotograaf Studio Hoge Heren uit Rotterdam.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl