• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
Weddingplanner aflevering 5

Weddingplanner aflevering 5

We maken kennis met Dave en Samantha uit Rotterdam. Wedding planner Anouk van den Dries start met dit bruidspaar de inspiratiereis.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Wat is Weddingplanner?

Weddingplanner is hét televisieprogramma van RTL4 waarin aanstaande bruidsparen onder begeleiding van een professionele wedding planner en ceremoniemeester Kevin Brouwer een inspiratiereis maken; op zoek naar de voor hen perfecte invulling van de aanstaande bruiloft. Seizoen 2 van het programma wordt in de periode september tot oktober 2015 uitgezonden op zondagmiddag rond 16:30 op RTL4 en is daarna terug te kijken via RTL-XL en via onze programma website. Heb je Weddingplanner aflevering 5 (seizoen 2) gemist op televisie? Kijk hem dan hier op je gemak terug.

 

Wat kun je zien in Weddingplanner aflevering 5?

We maken kennis met Dave en Samantha uit Rotterdam. Weddingplanner Anouk van den Dries gaat met ze op pad. Dave heeft een uitgesproken mening over zijn trouwkostuum en laat zich bij Solo per Lui een pak aanmeten. Ondertussen geniet Samantha bij Het Boudoir van de diverse trouwjaponnen die ze daar mag passen. Make-up artist Sam Schram geeft Samantha daar nog wat adviezen over de make-up. Bij Ed Nobel in Spijkenisse gaan Samantha en Kevin kijken voor de ringen; volgende week gaan ze die ophalen. Collega wedding planner Astrid Blaauw is ondertussen afgereisd naar Ermelo en praat op Landgoed Het Roode Koper met eigenaar Jon-Ivar en de huisbloemist van deze romantische trouwlocatie Buxus Bloemen. Bij Studio Hoge Heren in Rotterdam ondergaan Dave, Samantha en hun kleine Bailey een pre-weddingshoot. Volgende week, in aflevering 6, wordt deze shoot op een wel heel bijzondere plek voortgezet. Klik op onderstaande link om de uitzending af te spelen:

 

Weddingplanner aflevering 5 | seizoen 2

 

Meer weten of ons volgen?

Blijf op de hoogte van onze uitzendingenGa naar onze Facebook pagina voor meer behind the scenes materiaal en leuke informatie voor het samenstellen van jullie ideale bruiloft. Weddingplanner is een productie van SHH Productions, onderdeel van bruidsfotograaf Studio Hoge Heren uit Rotterdam.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl