• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
Fotograaf bruiloft

Weddingplanner aflevering 6

In deze aflevering vervolgen Dave en Samanatha hun inspriratiereis. We gaan onder meer naar het prachtige Ibiza!

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Wat is Weddingplanner?

Weddingplanner is hét televisieprogramma van RTL4 waarin aanstaande bruidsparen onder begeleiding van een professionele wedding planner en ceremoniemeester Kevin Brouwer een inspiratiereis maken; op zoek naar de voor hen perfecte invulling van de aanstaande bruiloft. Seizoen 2 van het programma wordt in de periode september tot oktober 2015 uitgezonden op zondagmiddag rond 16:30 op RTL4 en is daarna terug te kijken via RTL-XL en via onze programma website. Heb je Weddingplanner aflevering 6 (seizoen 2) gemist op televisie? Kijk hem dan hier op je gemak terug.

 

Wat kun je zien in Weddingplanner aflevering 6?

In deze aflevering vervolgen Dave en Samantha hun inspiratietour voor de perfecte bruiloft. Dat doen ze onder andere op Ibiza. Weddingplanner Anouk van den Dries gaat eerst met het koppel in Nederland langs bij Kasteel Wittenburg om te zien of een winter wedding wellicht een leuke optie is. Bij Ed Nobel halen Samantha en Dave de trouwringen op die daar voor ze klaar liggen. DJ Patrick van SkyFly geeft Dave adviezen over een stukje afstemming tussen de DJ en de locatie waar het feest plaats gaat vinden. Ondertussen gaat Anouk  langs gaat bij Summerflowers om de zomer naar Nederland met zomerbloemen. In het tweede gedeelte van de uitzending reizen Kevin en Anouk samen met Dave en Samantha af naar Ibiza. Naast de schoonheid van het eiland bezoeken ze The Cotton Beachclub voor een modeshow van La Bella Blanca, waarin ze trouwjurken zien in de typisch Ibiza stijl. Daarna verrast Kevin ze met een Trash the Dress fotoshoot door Studio Hoge Heren, waarin het koppel met trouwkleding de zee in gaat voor een wel heel bijzondere fotoshoot. Het seizoen wordt afgesloten bij Pura Vida, waar Timo van First Love Ibiza vertelt wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een huwelijk op Ibiza. Klik op onderstaande link om de uitzending af te spelen:

 

Weddingplanner aflevering 6 | seizoen 2

 

Meer weten of ons volgen?

Blijf op de hoogte van onze uitzendingenGa naar onze Facebook pagina voor meer behind the scenes materiaal en leuke informatie voor het samenstellen van jullie ideale bruiloft. Weddingplanner is een productie van SHH Productions, onderdeel van bruidsfotograaf Studio Hoge Heren uit Rotterdam.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl