• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
WP2014_youtube_thumb_aflev6

Bekijk hier Weddingplanner aflevering 6 | 16 november 2014

In deze aflevering van RTL Weddingplanner bezoekt ons ‘James Bond’ bruidspaar Yvonne en Leon Leeuwarden; op zoek naar de perfecte styling voor de bruiloft.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Het stel begint met een bezoek aan bruidsfotograaf Studio Hoge Heren voor een pre-weddingshoot. Kevin Brouwer komt ze daar ophalen en neemt ze mee naar Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden; één van de 24 officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. Ambassadrice Myrna Goossen wacht het paar op en leidt ze rond. We zien onder meer de bruidssuite van deze accommodatie. De banketbakker heeft een bijzondere creatie in de stijl van James Bond gemaakt. Leon krijgt zijn pak aangemeten van Klaas van der Werff uit Surhuisterveen. Al eerder bezocht het bruidspaar de salon van Pierôt Coiffures & Beauté in Haarlem en hiervan zien we verslag. Yvonne kreeg een uitgebreid advies over haar make-up en hairstyling voor de bruiloft en ondertussen liet Leon zich verwennen in de barbershop. Weddingplanner Wiesje Hallewas van Wedding & Planning heeft al veel nationale en internationale bruiloften op haar naam staan waaronder die van een aantal bekende Nederlanders. Vanuit haar ervaring praat Wiesje in deze aflevering over de verschillende manieren van oriënteren op de bruiloft. We zien onder meer beelden van de Love & Marriage beurs en de Nationale Wedding Show. Kevin ging in Rotterdam op bezoek bij Coccinelle Fashion Stores en liet zich trakteren op een modeshow van bruidsmeisjes en bruidsjonkers. De ringen komen deze week van Aller Spanninga. Klap op vuurpijl in deze aflevering is het fantastische buffet van Verstegen Spices & Sauces. Fine Food expert Jeroen van der Graaf pakt hier groots uit met diverse hapjes in de stijl van James Bond. Wil je de recepten hiervan overigens nalezen….dat kan op de speciale Verstegen recepten pagina’s op deze website.

 

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl