• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
WP2014_youtube_thumb_aflev7

Bekijk hier Weddingplanner aflevering 7 | 23 november 2014

In aflevering 7 maken we kennis met Michelle en Paul en hun wedding planner Anouk Aimée van den Dries. Ze gaan op inspiratiereis naar Kerkrade.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Paul en Michelle leerden elkaar kennen tijdens stage op de Florida Keys. Michelle komt uit Engeland en Paul is Brabander. De twee willen zo veel als mogelijk van de tradities uit beide landen terug komen op hun bruiloft. Ervaren weddingplanner Anouk Aimée van den Dries van Beau Mariage neemt het paar mee op inspiratiereis, samen met Kevin. vaDe locatie van deze week is Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade. Dit wordt ook wel de parel van de Anstelvallei genoemd. Myrna Goossen wacht het paar op en leidt ze rond. In de riante kasteeltuin staan de diverse specialisten al op het paar te wachten. Bij bruidsfotograaf Studio Hoge Heren kijken Paul en Michelle naar de mogelijkheden voor een bijzondere locatie voor hun reportage waaronder een strand. Keven Muller van Mullers Floral Art biedt inspiratie voor het boeket en de decoraties bij de bruiloft. Hij heeft op slimme wijze Engeland en Nederland weten te verbinden in het boeket en de tafelstukken. Onze Maurice van Pierôt Coiffures & Beaute maakt van onze Michelle een prinses met de haardracht van Maxima. Bij Valkengoed Bruid en Bruidegom in Amersfoort gaat Michelle, samen met familie en vrienden, shoppen voor de bruidsjurk en ziet zij zichzelf al helemaal over ‘the aile’ schrijden. De banketbakker van Heerlijk & Heerlijk presenteert de taart en de firma VakColor heeft nog een leuk presentje voor het bruidspaar in de aanbieding.

 

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl