• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
WP2014_youtube_thumb_aflev8

Bekijk hier Weddingplanner aflevering 8 | 30 november 2014

De laatste aflevering al weer van het eerste seizoen. Paul en Michelle ronden hun inspiratiereis voor de bruiloft af. Engelse en Nederlandse tradities laten versmelten, is de grote uitdaging.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Kevin Brouwer haalt het stel op bij bruidsfotograaf Studio Hoge Heren al waar ze een pre-weddingshoot doen. Weddingplanner Anouk van den Dries van Beau Mariage neemt het bruidspaar mee naar de prestigieuze trouwlocatie Landgoed Huis de Voorst. Dit huis is een replica van Paleis het Loo en ligt op een groots landgoed in Eefde. Het bruidspaar arriveert daar op spectaculaire wijze en wordt er voorgesteld aan de leveranciers in deze uitzending. Paul nam zijn vrienden al eerder mee naar ROKA in Rotterdam en had daar een leuke verrassing voor ze in petto. Daarvan zien we verslag. Kevin bracht een bezoek aan Tom van trouwringenfabrikant Aller Spanninga en kreeg daar een mooi setje ringen voor het bruidspaar mee. Op Huis de Voorst wordt het bruidspaar door de banketbakker van Heerlijk & Heerlijk getrakteerd op een High Tea om vervolgens aan te sluiten bij een Aziatisch buffet van Fine Food expert Jeroen van der Graaf van Verstegen Spices & Sauces. Britten houden immers van curry’s en op deze manier kan het bruidspaar aan beide culturen gehoor geven. De recepten vind je overigens hier. Onze huisstylist Maurice van Pierôt Coiffures & Beauté heeft de trouwzaal van Landgoed Huis de Voorst omgetoverd tot beautysalon en neem Michelle hier onder handen. Ze wordt omgetoverd tot een ware Koningin met vorstelijke uitstraling. Eens kijken hoe Paul hier op reageert. Ondertussen laat Kevin zich bijpraten door Edwin Belt van CBW Erkend over de voordelen van het aanschaffen van de trouwjapon bij aangesloten bedrijven. Alle kandidaten en wedding planners uit seizoen 1 zijn naar Eefde gekomen om nog één keer het feestje met elkaar te vieren. Patrick Nobbenhuis van bruiloft DJ’s SKYFLY.nl brengt de boel in beweging op de dansvloer en we sluiten af met knallend vuurwerk van Dream Fireworks.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl