• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
"Even een snelle lunch tussendoor."

Behind the scenes | RTL Weddingplanner 2015

Voor het ontwikkelen van een programma op televisie, is een heel productieteam nodig. Maanden van voorbereiding en productiedagen gaan vooraf aan de uitzendingen. Weddingplanner geeft jou een kijkje achter de schermen!

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Op het moment dat RTL Weddingplanner op jouw televisie verschijnt, is het officieel: het productieteam van het programma is klaar en kan lekker op de bank kruipen om mee te kijken naar het resultaat.

Voordat alle afleveringen worden uitgezonden, is er namelijk een periode van een aantal maanden nodig om dit in elkaar te zetten. Nadat het programma is uitgewerkt, heeft het team door heel Nederland gereisd om de leukste tips & tricks voor jou te selecteren.

 

We geven je een sneak peak in de fase vóór de uitzendingen op televisie:
een kijkje achter de schermen…

 

RTL Weddingplanner wordt gemaakt door SHH Productions, de televisietak van het in weddings gespecialiseerde foto- en videobedrijf Studio Hoge Heren uit Rotterdam.
 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl