• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
televisieprogramma Weddingplanner RTL4

Weddingplanner aflevering 1

We maken kennis met Bas, Carina en hun weddingplanner Astrid Blaauw. Samen gaan ze op inspiratiereis voor de invulling van hun perfecte bruiloft.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Wat is Weddingplanner?

Weddingplanner is hét televisieprogramma van RTL4 waarin aanstaande bruidsparen onder begeleiding van een professionele wedding planner en ceremoniemeester Kevin Brouwer een inspiratiereis maken; op zoek naar de voor hen perfecte invulling van de aanstaande bruiloft. Seizoen 2 van het programma wordt in de periode september tot oktober 2015 uitgezonden op zondagmiddag rond 16:30 op RTL4 en is daarna terug te kijken via RTL-XL en via onze programma website. Heb je Weddingplanner aflevering 1 (seizoen 2) gemist op televisie? Kijk hem dan hier op je gemak terug.

 

Wat kun je zien in deze aflevering?

In deze aflevering maken we kennis met bruidspaar Bas en Carina uit Den Dolder en hun professionele weddingplanner Astrid Blaauw. Het koppel gaat onder begeleiding van ceremoniemeester Kevin Brouwer op zoek naar de ideale trouwlocatie en vindt deze in Bergambacht. Ze bezoeken een voor hun geschikte fotograaf en doen daar een pre-weddingshoot. Verder nemen ze een kijkje in de wereld van trouwringen bij Ed Nobel en gaan ze trouwjurken en pakken bekijken en passen bij de Honeymoonshop. Klik op onderstaande link om de uitzending af te spelen:

 

Weddingplanner aflevering 1 | seizoen 2 | 6 september 2015

 

Meer weten of ons volgen?

Blijf op de hoogte van onze uitzendingenGa naar onze Facebook pagina voor meer behind the scenes materiaal en leuke informatie voor het samenstellen van jullie ideale bruiloft. Weddingplanner is een productie van SHH Productions, onderdeel van bruidsfotograaf Studio Hoge Heren uit Rotterdam.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl