• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
presentatie-kevin-brouwer2

Presentatie

Weddingplanner wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer, bekend van meerdere formats op RTL. Naast zijn televisiecarriere, heeft Kevin veel bruidsparen geholpen bij de invulling van hun bruiloft. In Weddingplanner wordt hij bijgestaan door professionele weddingplanners uit het veld, want: great input is great output!

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Onze presentator Kevin Brouwer

De vaste kijkers kennen Kevin Brouwer al als presentator van Weddingplanner seizoen 1. Ook dit seizoen maakt Kevin zijn opwachting in het programma. Naast Weddingplanner presenteert Kevin het inmiddels bekende en succesvolle Trips & Travel op de zaterdagmiddag van RTL4. Ook kun je Kevin tegen komen als gastpresentator van een evenement of heb je hem gespot op een van de vele bruiloften die hij in zijn carriere muzikaal heeft omlijst. Kevin draait al een tijdje mee in de wereld van ‘het trouwen’ en de televisiewereld.

 

Onze weddingplanners in seizoen 2

Voor een goed gerealiseerde bruiloft zonder stress schakel je een expert in. Een “weddingplanner”, zogeheten. Het woord zegt het al: ‘dé planner voor jouw wedding’, oftewel het brengen van veel, heel veel, ontspanning voor het bruidspaar.De professionele en zeer ervaren weddingplanners Astrid Blaauw, Wiesje Hallewas en Anouk van den Dries presenteren samen met Kevin (om beurten) het programma. Zij kennen de wereld immers op hun duimpje en nemen onze bruidsparen graag mee op ontdekkingsreis.

 

Maak kennis met onze weddingplanners:

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl