• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
10155634_10152375295305854_1123276109074313581_n

Presentator Kevin Brouwer

Weddingplanner wordt gepresenteerd door ceremoniemeester Kevin Brouwer. De charmante, vrolijke en bovenal nieuwsgierige Kevin heeft landelijke bekendheid gekregen als presentator van verschillende formats voor onder meer RTL.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Kevin Brouwer is de presentator van RTL Weddingplanner. De charmante, vrolijke en bovenal nieuwsgierige Kevin heeft landelijke bekendheid gekregen als presentator van verschillende formats voor onder meer RTL. Kevin is ook wekelijks te zien in “Trips & Travel” op RTL4.

Kevin wordt in Weddingplanner bijgestaan door ervaren wedding planners. Dit zijn louter professionals die hun sporen in het vak hebben verdiend en zij kennen als geen ander de enorme puzzel waar bruidsparen voor staan bij het organiseren van hun ideale bruiloft. Zij zullen in het programma optreden als ervaringsdeskundige en gaan onze bruidsparen helpen met hun concrete uitdagingen.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl