• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
RTLWP_WEB_HEAD2015

Welkom bij Weddingplanner

Welkom op de website van het televisieprogramma Weddingplanner van RTL4. In het najaar van 2016 zijn we wekelijks terug op televisie met inspiratie voor jullie ideale bruiloft. Volg ons ondertussen op Facebook. Tips voor de uitzending? e-mail de redactie op tv@studiohogeheren.nl

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

In Weddingplanner maken we kennis met koppels en snijden we wisselende thema’s aan. Denk hierbij aan zaken als oriënteren, budgetteren, etiquette, kleding, aankleding, bruidstaarten en entertainment. Professionele wedding planners staan toekomstige bruidsparen bij in de oriëntatie op de grote dag. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Ga dan naar Facebook en wordt vrienden van onze pagina.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl