• Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren

  Bruidsreportages en wedding clips van Studio Hoge Heren
Sfeerfoto_Waartezien_nieuw

Waar te zien

RTL Weddingplanner wordt wekelijks uitgezonden op zondagmiddag rond 16:30 op RTL4. We zijn weer bij je terug met inspiratie voor de bruiloft in het najaar van 2016. Ondertussen volg je ons via Facebook en YouTube.

 • Exclusieve trouwalbums en accessoires

  Exclusieve trouwalbums en accessoires
 • Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

  Spontane trouwfoto’s van de allerhoogste kwaliteit

Waar is RTL Weddingplanner te zien?

 

Uitzendingen en fragmenten uit voorgaande edities van RTL Weddingplanner zijn terug te kijken via RTL-XL of via deze programma website en YouTube. Wil je een kijkje achter de schermen nemen en op de hoogte blijven van onze volgende productie van RTL Weddingplanner? Volg ons dan op Facebook.

 • Volg ons

 • Specialisten in trouwen

  Specialisten uit de Nederlandse trouwbranche met een bijzonder product of dienst kunnen zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van RTL Weddingplanner. Als uw product of dienst past bij het verhaal van een van onze bruidsparen neemt de redactie ter zijner tijd contact met u op. Stuur uw input naar onderstaand adres.

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl

 • Bruidsparen gezocht

  Hebben jullie bijzondere uitdagingen bij het organiseren van jullie bruiloft in 2016 of vinden jullie het gewoon leuk om jullie liefdesverhaal met ons te delen? Geef jullie nu op voor Weddingplanner seizoen III. Stuur jullie motivatie, gegevens en foto's naar:

  aanmelden@weddingplanner-televisie.nl